About
Kaj og Birthe

Fakta: Vi elsker at rejse rundt i hele verden

Mit navn er Kaj Justesen og jeg er født i Aabybro. Jeg har gennem mere end 27 år været økonomichef i større internationale koncerner og haft hele verden som min arbejdsplads.


Jeg har senest siddet som økonomichef for 5 større selskaber i Danmark og Sverige.


Jeg valgte ultimo 2020 at gå på efterløn for at nyde mit otium.

Mit navn er Birthe Justesen og jeg er født i Lindholm. Jeg har i mange år arbejdet som Social og Sundhedsassistent på plejehjem. Jeg arbejder idag i hjemmeplejen.

 

Jeg blev oprindeligt uddannet hos en tandlæge som klinikassistent, men skiftede senere til plejesektoren.

Mit navn er Anders Justesen og jeg er født i Aalborg. Jeg er uddannet cand merc. i økonomistyring fra Aalborg Universitet. Jeg har i flere år arbejdet i USA som ansvarlig for logistik og lager i en stor international koncern.


Jeg bor idag på Sjælland, hvor jeg er Director for Operational Planning i en stor international koncern.


Jeg har tidligere i min fritid været elitetræner for divisionshold i Håndbold.Mit navn er Kenneth Justesen og jeg er født i Vadum. Jeg er uddannet cand merc. i økonomistyring fra Aalborg Universitet. Jeg arbejder som Team Leader i en økonomifunktion for en stor dansk kommune. Jeg bor idag på Sjælland.


Jeg har tidligere i min fritid gennem flere år spillet elitehåndbold og været udtaget til kredshold.

Mit navn er Kasper Justesen og jeg er født i Vadum. Jeg er uddannet som folkeskolelærer fra UCN seminariet i Aalborg med matematik som hovedfag.


Jeg arbejder idag på en skole i Vesthimmerland. Jeg bor i Løgstør.

Mit navn er Abbie og jeg er det yngste medlem af familien. Jeg er en langhåret schæfer og passer godt på huset, når min familie ikke er hjemme.

Nedenfor finder I links til vores forskellige linkedin, såfremt I vil læse mere om vores erhvervserfaring hidtil